Skip to content

 

Beställning av litteratur med post

Välkommen att beställa litteratur via email: stockholm@se.brahmakumaris.org

  1. Ange vara, antal och adressen det ska skickas till.
  2. Invänta bekräftelse från oss med pris (inklusive porto och kuvert) och plusgironummer för inbetalning. Ange för-och efternamn i meddelanderutan. Plusgironumret är PG 835 64 64-1
  3. Det går även att betala med Swish: 123 422 9415 
  4. När vi ser insättningen hos oss skickar vi varorna.
Inre Ledstj

Inre ledstjärna     85 kr

En kortlek med 66 positiva kvaliteter för uppmuntran till andlig utveckling. Lägg en inre plan för en period du själv väljer!

Ju mer jag blir medveten om mina inre kvaliteter, desto mer kan jag använda dem. Ju mer jag använder dem, desto tydligare ser jag vem jag är och vad jag vill. Jag stärker mina värderingar och min integritet, då ökar mitt inflytande över min livssituation. Inre ledstjärna stödjer denna utveckling.

Prakt Med

Praktisk meditation    80 kr

Av Syster Jayanti Kirpalani

Denna bok presenterar vår grundkurs i ett nötskal. Du guidas steg för steg genom ett enkelt men effektivt meditationsprogram som uppmuntrar till ett klart och fridfullt sinnelag genom lugnande meditationsövningar som bl.a. tränar dig i att:

  • göra dig av med negativ energi
  • bli mer tolerant
  • iaktta problem med en klartänkt hållning och finna positiva lösningar
  • fylla dig med kraft, mod och glädje
Screenshot 2021-02-04 at 10.33.26

Upptäck andlighet   60 kr

Av Anthony Strano

Andlighetens själva kärna är att veta hur man ska leva. Sann andlighet är inte dyrkan eller ritualer utan en positiv attityd gentemot oss själva och andra. Lycka eller bristen på lycka orsakas inte av något utanför oss själva utan kommer inifrån. Materiellt välstånd t.ex. ger inte lycka men inte heller olycka. En liten bok som reder ut begreppen och gör vägen tydlig, att ha i fickan och komma tillbaka till om och om igen. 

 

Screenshot 2021-02-04 at 10.33.54

Alfapunkten            60 kr

Av Anthony Strano

En relation är en blandning av essenser – en samman-smältning av varelser, en integration av likheter. En vänskap som bygger på jämlikhet och kärlek. Kärlek som ständigt stärker vår självkänsla och bevarar det bästa hos oss. En sann vänskap respekterar den andra personens personlighet och där finns inget beroende som förminskar oss. En liten bok som beskriver hur vi utvecklar en relation med Gud, på samma grund som vi utvecklar relationer med människor. 

Screenshot 2021-02-04 at 10.32.49

Tankar från Östern   90 kr

Av Anthony Strano

Meditation för oss in i den punkt av stillhet där vi finner styrkan att förändra och läka det inre jaget. Tankar från Östern på västerländskt vis bygger på den enkla meditationsform utan mantra, guru eller fysiska övningar som lärs ut hos Brahma Kumaris. I denna intresseväckande och inspirerande bok bygger Anthony Strano en bro mellan öst och väst. Han förklarar på ett tydligt och uppriktigt sätt många praktiska fördelar med denna meditationsform. 

1. Dina inre krafter

Var Stark!     120 kr

Av Anthony Strano

Vår vardag blir alltmer sårbar medan världen går igenom em snabb förändring. Därför behöver vi bli starkare och uthålligare. Vi behöver andlig kraft som kommer inifrån. Denna bok visar hur du praktiskt kan bygga upp åtta inre krafter som är själva nycklarna till välbefinnande: inåtvändhet, urskiljning, beslutsfattning, mod, konsten att släppa taget, tolerans, anpassning och samarbete. När du börjar öppna dig för dessa positiva förmågor och använder dem i din vardag kommer du att finna en inre styrka som gör dig stabil oavsett vad som pågår runt omkring dig.

Själen

Själen - Vägledande meditationer CD   50 kr 

Av Lotta Arbman & Earthstar

Vägledande meditationer. De grundläggande stegen för meditation. Utformad till grundkursen, utmärkt för inlärning.

Du kan köpa den digitalt:

Spotify: HÄR    Amazon: HÄR    iTunes: HÄR    YouTube: HÄR

Om Shanti

Om Shanti

Vägledda meditationer   CD   50 kr

Av Maja Didriksson & Bill Olsson

Vägledande meditationer på själens krafter och kvaliteter. För den som är litet van att meditera.

Du kan köpa den digitalt:

Spotify: HÄR      iTunes: HÄR    KK Box: HÄR

2222a

Vägledande meditationer

- de grundläggande stegen

Av Lotta Arbman

Vägledande meditationer baserade på de grundläggande stegen i Brahma Kumaris Raja Yoga meditation.

Du kan köpa den digitalt:

Spotify: HÄR      iTunes: HÄR    Amazon: HÄR     YouTube: HÄR